НАШІ
ВИНОГРАДНИКИ.
















Ми маємо власні виноградники, на яких вирощуємо різні сортові види винограду серед яких такі як: Мускат Оттонель,
Мускат білий, Шардоне, Совіньйон, Ркацителі, Трамінер рожевий, Леанка, Рислінг, Каберне Совіньйон, Мерло, Сапераві, Ізабелла, Кек Франкош, Блаубургер , та інші. Площа виноградників складає 180 га.
Щоб отримати вино високої якості, ми ретельно відбираємо виноград. Зібраний виноград відразу надходить на завод первинного виноробства і потрапляє в руки винороба Вереш Гейзо, для якого вино і виноробство є сенсом життя.
22.png)
COTNAR HISTORY.

ЯК МИ РОБИМО ВИНО?
Етапи процесу збору врожаю будуть відрізнятися за часом, технікою та технологією, в залежності від винограду, регіону та виду вина, яке бажає виробляти винороб.
Але здебільшого кожен урожай включає такі етапи:
1. Вирощування та збір.
Більшість виноградників починаються з білого винограду, який переходить у червоні сорти. Виноград збирають у ящики або корзини і транспортують до дробильної площадки. Тут починається процес перетворення винограду в сік, а потім у вино.
2. Другий етап - переробка.
Незалежно від того, коли був зірваний виноград, на наступному кроці він подрібнюється.
Дестемер - є частиною виноробної техніки, яка виконує саме те, що видаляє стебла і злегка подрібнює виноград.
3. Ферментація винограду у вино.
Простіше кажучи, ферментація - це місце, де цукор перетворюється на спирт.
У процесі цього процесу використовується безліч методів та технологій для обробки різних видів винограду.
4. Витримка вина.
На цьому кроці винороби мають багато варіантів, і всі вони залежать від виду вина, яке хочеться створити. Ароматизатори у вині стають інтенсивнішими завдяки декільком підходам до виноробства:
- термін витримки від декількох місяців до декількох років.
- тара витримки (нержавіюча сталь, дубові бочки)
- стан тари (нова дубова бочка або використана до того)
5. Розлив вина у пляшки.
Деякі білі вина готові до розливу через кілька місяців.
Більшості сухих червоних потрібно 18-24 міс. витримки перед розливом.
Коли винороб відчуває, що вино досягло свого повного вираження у старінні, тоді настав час розливати вино в пляшки для споживання.
А решта - історія, друзі!
НАШІ ПАРТНЕРИ:




АДРЕСА:
90260, Закарпатська область., Берегівський рн, с.Мужієво, вул. Ракоці Ференца ІІ, буд. 274/А
Інтернет-магазин: +380 (95) 5359616
З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ, ПРОПОЗИЦІЇ ТА СПІВПРАЦІ:
