top of page

НАШІ
ВИНОГРАДНИКИ.

Ми маємо власні виноградники, на яких вирощуємо різні сортові види винограду серед яких такі як: Мускат Оттонель,
Мус­кат білий, Шардоне, Совіньйон, Ркацителі, Трамінер рожевий, Леанка, Рислінг, Ка­берне­ Совіньйон, Мерло, Сапераві, Ізабел­ла, Кек Франкош, Блаубургер , та інші. Площа виноградників складає 180 га. 

Щоб отримати вино високої якості, ми ретельно відбираємо виноград. Зібраний виноград відразу надходить на завод первинного виноробства і потрапляє в руки винороба Вереш Гейзо, для якого вино і виноробство є сенсом життя.

HOME 1 (2)22.png

COTNAR HISTORY.

ЯК МИ РОБИМО ВИНО?

Етапи процесу збору врожаю будуть відрізнятися за часом, технікою та технологією, в залежності від винограду, регіону та виду вина, яке бажає виробляти винороб.

Але здебільшого кожен урожай включає такі етапи:

 

1. Вирощування та збір.

Більшість виноградників починаються з білого винограду, який переходить у червоні сорти. Виноград збирають у ящики або корзини і транспортують до дробильної площадки. Тут починається процес перетворення винограду в сік, а потім у вино.

 

2. Другий етап - переробка.

Незалежно від того, коли був зірваний виноград, на наступному кроці він подрібнюється. 

Дестемер - є частиною виноробної техніки, яка виконує саме те, що видаляє стебла і злегка подрібнює виноград.

 

3. Ферментація винограду у вино.

Простіше кажучи, ферментація - це місце, де цукор перетворюється на спирт. 

У процесі цього процесу використовується безліч методів та технологій для обробки різних видів винограду.

4. Витримка вина.

На цьому кроці винороби мають багато варіантів, і  всі вони залежать від виду вина, яке хочеться створити.  Ароматизатори у вині стають інтенсивнішими завдяки декільком підходам до виноробства:

- термін витримки від декількох місяців до декількох років.

- тара витримки (нержавіюча сталь, дубові бочки)

- стан тари (нова дубова бочка або використана до того)

5. Розлив вина у пляшки.

Деякі білі вина готові до розливу через кілька місяців. 

Більшості сухих червоних потрібно 18-24 міс. витримки перед розливом. 

Коли винороб відчуває, що вино досягло свого повного вираження у старінні, тоді настав час розливати вино в пляшки для споживання. 

А решта - історія, друзі!

НАШІ ПАРТНЕРИ: 

АДРЕСА:

90260, Закарпатська область., Берегівський р­н, с.Мужієво, вул. Ракоці Ференца ІІ, буд. 274/А

Інтернет-магазин:  +380 (95) 5359616

З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ, ПРОПОЗИЦІЇ ТА СПІВПРАЦІ:

  • Facebook - Белый круг
  • Instagram - Белый круг
  • YouTube - Белый круг
bottom of page