НАШІ
ВИНОГРАДНИКИ.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Ми маємо власні виноградники, на яких вирощуємо різні сортові види винограду серед яких такі як: Мускат Оттонель,
Мус­кат білий, Шардоне, Совіньйон, Ркацителі, Трамінер рожевий, Леанка, Рислінг, Ка­берне­ Совіньйон, Мерло, Сапераві, Ізабел­ла, Кек Франкош, Блаубургер , та інші. Площа виноградників складає 180 га. 

Щоб отримати вино високої якості, ми ретельно відбираємо виноград. Зібраний виноград відразу надходить на завод первинного виноробства і потрапляє в руки винороба Вереш Гейзо, для якого вино і виноробство є сенсом життя.

HOME 1 (2)22.png

COTNAR HISTORY.

ЯК МИ РОБИМО ВИНО?

Етапи процесу збору врожаю будуть відрізнятися за часом, технікою та технологією, в залежності від винограду, регіону та виду вина, яке бажає виробляти винороб.

Але здебільшого кожен урожай включає такі етапи:

 

1. Вирощування та збір.

Більшість виноградників починаються з білого винограду, який переходить у червоні сорти. Виноград збирають у ящики або корзини і транспортують до дробильної площадки. Тут починається процес перетворення винограду в сік, а потім у вино.

 

2. Другий етап - переробка.

Незалежно від того, коли був зірваний виноград, на наступному кроці він подрібнюється. 

Дестемер - є частиною виноробної техніки, яка виконує саме те, що видаляє стебла і злегка подрібнює виноград.

 

3. Ферментація винограду у вино.

Простіше кажучи, ферментація - це місце, де цукор перетворюється на спирт. 

У процесі цього процесу використовується безліч методів та технологій для обробки різних видів винограду.

4. Витримка вина.

На цьому кроці винороби мають багато варіантів, і  всі вони залежать від виду вина, яке хочеться створити.  Ароматизатори у вині стають інтенсивнішими завдяки декільком підходам до виноробства:

- термін витримки від декількох місяців до декількох років.

- тара витримки (нержавіюча сталь, дубові бочки)

- стан тари (нова дубова бочка або використана до того)

5. Розлив вина у пляшки.

Деякі білі вина готові до розливу через кілька місяців. 

Більшості сухих червоних потрібно 18-24 міс. витримки перед розливом. 

Коли винороб відчуває, що вино досягло свого повного вираження у старінні, тоді настав час розливати вино в пляшки для споживання. 

А решта - історія, друзі!

НАШІ ПАРТНЕРИ: 

1/5

АДРЕСА:

90260, Закарпатська область., Берегівський р­н, с.Мужієво, вул. Ракоці Ференца ІІ, буд. 274/А

Інтернет-магазин:  +380 (95) 5359616

З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ, ПРОПОЗИЦІЇ ТА СПІВПРАЦІ:

ПРОВЕДЕННЯ, ЗАМОВЛЕННЯ ДЕГУСТАЦІЙ ТА ЕКСКУРСІЙ НА ВИРОБНИЦТВО:

+380 (96) 011 62 18

  • Facebook - Белый круг
  • Instagram - Белый круг
  • YouTube - Белый круг